Onze Werkwijze

Waarom onze klanten zo enthousiast zijn

Onze benadering

Over de jaren heen hebben wij onze werkwijze naadloos passend gemaakt aan de behoeftes van onze klanten. Onze aanpak is simpel: wij willen niet dat onze klant verloren raakt in een grote organisatie, dus wij zorgen voor een persóónlijke accountmanager. Wij willen niet dat onze klanten in het duister tasten, dus wij houden ze actief op de hoogte van de stand van zaken in hun projecten.

Meedenken en ontzorgen

Buiten onze persoonlijke aanpak, spelen wij ook op zakelijk niveau in op jouw behoeftes. Door onze ervaring en expertise zijn wij buitengewoon goed in staat om met u mee te denken en te adviseren over de te gebruiken materialen en productietechnieken. Zo komen we tot de optimale prijs-kwaliteitverhouding voor jouw onderdelen. 

Wij zorgen ervoor dat uw project een succes wordt, van begin tot einde. Rayding LinQ-U biedt dan ook gegarandeerd ontzorging van A tot Z!

23+

23+ Leveranciers

Leveranciers

Zodat altijd de juiste leverancier aan het juiste project gekoppeld kan worden.

56+

56+ Tevreden Klanten

Tevreden Klanten

Over de jaren heen hebben we een brede en trouwe klantenkring opgebouwd.

25+

25+ Jaren Ervaring

Jaren Ervaring

Met onze decennialange ervaring weten we precies wat onze klanten nodig hebben.

De voordelen van samenwerken met Rayding LinQ-U

1-op-1 contact

Onze klanten krijgen één accountmanager toegewezen die zorg draagt voor het gehele project, en die altijd klaar staat om updates te geven en vragen te beantwoorden.

In-House Quality Control

Wij streven naar perfectie, en verwachten dit ook van onze leveranciers. Daarom hanteren wij een stricte en deskundige in-house quality control, zodat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit.

Decennialange Expertise

Onze medewerkers zitten al decennialang in de industrie en weten precies waar ze het over hebben. U kunt op onze expertise rekenen!

Ontmoet ons Team

Leon Raymakers

Algemeen Directeur

Loek Smits

Operationeel Manager

Shati Jin

Financieel Manager

Marcel van Grunsven

Sales Manager

Robbie Miedema

IT

Nard Raymakers

Emerging Markets

Klanttevredenheid staat voorop

“Rayding-Linq-U is voor ons een betrouwbare partner, kwaliteit en flexibiliteit staan garant voor een goede leverbetrouwbaarheid en uitstekende samenwerking “

Henk van der Weide
Altrex